Manuale pentru clasa 3

E greu fara manuale la scoala. E greu pentru copii, dar si pentru invatator. E greu si cu manuale din 2004. Ideea de scoala presupune manuale, carti de capatai, nu poti numi manuale toata bilioteca si tot ce gasim pe Internet. Parca nu as aborda anul acesta manualele generatiilor trecute. Trei ani de zile am mers pe un alt drum, o alta abordare, o alta viziune. As incerca altceva. Astept ca editurile sa ne prezinte cate ceva. Unele nu au niciun fel de material pentru clasa a 3-a. Atata incertitudine au determinat pe editori si autori sa se indrepte spre terenul sigur al claselor 0, 1 si 2.

Zilele acestea am primit oferta Editurii Edu. Imi plac manualele lor. Sunt frumos colorate, aerisite, puse la punct, bine structurate, cu exercitii diverse, graduale. Au si caiete de lucru pe care inca nu le-am vazut, dar cred ca sunt frumos concepute.
Sa-mi spuneti parerea voastra. Lasati un comentariu.

Ema

4 thoughts on “Manuale pentru clasa 3”

  1. Si eu am ales Edu pentru clasa I, desi cele mai multe colege s-au indreptat spre alte edituri.
    Mi-au placut din primul moment in care le-am rasfoit. Sunt ff attractive.

  2. Am primit si eu oferta de la Editura Edu. Sunt foarte frumoase manualele, bine structurate, cu sarcini de lucru variate, integrate. La comunicare mi-au plăcut textele alese și aplicațiile pe text. Abia aștept să le primesc și în formatul tipărit și caietele de lucru.

  3. Da, am ramas la manualele editurii Edu. Am prezentat parintilor toate variantele de caiete / auxiliare si manuale existente (vechi si noi). Dansii au hotarat sa achizitioneze manuale noi de la Edu. Mie imi plac: textele sunt pe placul copiilor, de actualitate, exercitiile sunt foarte variate, gradate, creative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *