postere cu ortograme

Postere cu ortograme

Postere cu ortograme. Folositi o organizare vizuala pentru ca informatiile sa se retina mai usor. Folositi un cod al culorilor. Sau folositi doar culori pentru a atrage atentia. Iata aici un document cu postere cu ortograme. Am cuprins in el 12 ortograme. Au chenare colorate, cu buline albe. Sper sa va fie de folos anul acesta. Le puteti lamina pentru a dura mai mult. Le puteti descarca aici Postere de printat. Printati mai intai o pagina si vedeti daca totul e bine. Daca de vina sunt posterele mele, sugerati-mi modificari.

postere cu ortograme

Activitati pentru postere cu ortograme

*Lucrati in perechi sau pe grupe. Dati fiecarei pereche un psoter cu sarcina de a forma propozitii.

*O sarcina dificila poate fi sa integreze ortogramele intr-o singura propozitie.

*Faceti o scurta dictare folosind exact exemplele scrise pe postere. Rugati copiii sa se corecteze singuri prin raportare la model, adica la poster.

*Lucrati in perechi sau in grupe. Alegeti 2-3 postere. Dati ca sarcina alcatuirea unui scurt text in care sa foloseasca ortogramele date.

Daca distribuiti mai departe posterele mele, m-ar ajuta daca sa mentionati si sursa de unde le-ati descarcat si anume blogul meu. Vor avea de castigat si altii care poate vor dori sa arunce o privire pe aici.

Daca aveti probleme in a le descarca sau printa, lasati un mesaj.

Pe blog gasiti si alte postari cu si despre ortograme: O vorba buna – ortograme, Joc cu ortograme Parcheaza corect,  Joc interactiv cu ortograme.

Spor.

Ema

15 thoughts on “Postere cu ortograme”

  1. Aliona,
   Te rog sa mai incerci. Documentul nu are nicio problema. Poate un refresh sa dai browserului tau. Dar lasa-mi mesaj daca tot nu reusesti.

 1. Buna seara!

  Nu reusesc sa le descarc! Va rog mult sa ma ajutati! Sunt foarte frumos realizate!

  1. Roxana,
   Te rog sa mai incerci. Da un refresh browserului. Documentul e un format pdf pe Google drive. In dreapta sus ai sageata pentru descarcat. Poate sa incerci sa te loghezi in contul tau Google, daca ai unul.
   Scrie-mi daca tot nu merge.
   Multumesc
   Ema

 2. Bună ziua!
  Puteți posta și o variantă editabilă a acestor postere?
  Sunt extraordinar realizate, dar aș dori să introduc o explicație pentru fiecare in parte.
  Menționez că am convertit documentul in word, dar nici in felul acesta nu am reusit.
  O duminică plăcută!

 3. Buna ziua! Nu reusesc sa dau jos aceste postere cu ortograme. Le doresc deoarece mi-ar fi de mare folos!

  1. Andreea, trebuie sa le descarci in calculatorul tau. Apesi pe titlul Postere cu ortograme si vei ajunge in Google Drive. In partea dreapta sus ai o sageata pentru download. Spune-mi daca ai reusit.

 4. Buna seara!
  As dori si eu aceste postere cu ortograme .
  Va rog sa mi spuneti care este procedura si daca imi puteti trimite si alte materiale pentru clasa a doua, atat pentru matematica cat si comunicare.
  Multumesc!
  .

 5. Dragă Ema,
  Te admir și vă admir ,pentru că sunteți o echipă minunată pentru implicare ,entuziasm ,creativitate și pasiune pentru profesie.
  Felicitări pentru tot ce faceți.
  Cu mulțumiri și respect ,Silvia

  1. Multumesc, Silvia! Suntem mai multe echipe aici: eu cu mine, copiii cu mine, parintii lor cu mine, cititorii si cu mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *