diorama

Diorama – animale polare

De cate ori vorbiti despre animale sau despre forme de relief, construiti o diorama. Nici nu va puteti imagina ce mult le plac copiilor dioramele. A construi o diorama poate implica multe activitati la care elevii sa isi foloseasca deprinderi variate: viziune spatiala, cunostinte stiintifice, creativitate, abilitati de modelaj si decupare, detalii tehnice….

diorama

Diorama cu materiale la indemana

Nu aveti nevoie de multe materiale si nici de unele deosebite. Puteti lucra cu ce se gaseste acasa, cu materiale pe care sa le reciclati. Materialele pe care le-am folosit noi: cutii de pantofi, polistiren, picturi cu scene arctice, plastilina, beteala albastra si argintie, vata, decupaje cu siluete de ursi.
diorama
diorama
Cu dioramele am participat si la un concurs cu … oameni de zapada. Copiii au adaugat oameni de zapada scenelor lor si gata.
diorama
diorama
diorama
diorama
diorama
Concursul nu l-am castigat. Probabil oamenii nostri de zapada erau prea copilaresti. Dar important e ca am participat. Iar dioramele noastre arata extraordinar.
Si anul trecut am facut diorame – cu dinozauri. Le poti vedea AICI. O diorama poate fi o activitate ce se poate face si acasa.
Gasesti pe blog si alte articole despre animalele polare: Numaratoare cu ursi polari, Ursulet de branza.
Ema

1 thought on “Diorama – animale polare”

  1. buna ziua!
    va citesc de cateva zile blogul si acum am descoperit ca suntem din acelasi judet.
    si eu lucrez in invatamant si am participat la concursul de care amintiti in postare cu omul de zapada facut de copii, nu am castigat nici noi…
    felicitari pentru postarile interesante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *