Agenda invatatorului – pagini de printat

Niciodata nu am avut destul timp sa imi proiectez o agenda asa cum am dorit. Asa ca am realizat acum agenda invatatorului. Mai mult pentru voi decat pentru mine. Dar lasa ca imi vine si mie randul sa o folosesc. Puteti descarca agenda sau caietul aici Agenda AICI . I-am spus a invatatorului, dar cu siguranta poate fi folosita si de catre profesori. Sa va povestesc despre ea.

 

agenda invatatorului

 

Agenda invatatorului are cate pagini vreti voi

Am conceput-o in format A4, landscape, deoarece de-a lungul timpului asa mi s-a parut mie ca imi incap toate informatiile. Printati paginile color, pe o hartie de calitate. Printati copertile pe un carton mai gros. Cred ca o tipografie va poate ajuta si sper ca pretul ei sa nu fie foarte mare. Agenda nu are acum decat 13 pagini, insa am gandit unele pagini in format blanco, adica voi puteti completa in ele ce doriti, insa trebuie sa socotiti de cate pagini de un anume fel aveti nevoie.

Spre exemplu, aveti pagini pentru fiecare zi a saptamanii. Socotiti cate pagini pentru fiecare zi va trebuie: cate pentru luni, cate pentru marti …

agenda invatatorului

Pagina saptamanii – Aici puteti nota informatii pentru fiecare zi pentru a avea o imagine de ansamblu a saptamanii. Eu imi notam aici ce voi face in fiecare zi in functie de tema pe care o aveam la clasa: Dinozauri, Toamna, In lumea basmelor …

agenda invatatorului pagina

Pagina pentru fiecare luna – Am incercat sa pastrez un cod al culorilor, pe zile. Sper sa va fie de folos. M-am gandit ca pagina aceasta sa functioneze ca un calendar al lunii in care sa notati aspecte foarte importante si sa aveti astfel o imagine de ansamblu. Veti avea nevoie, desigur, de 12 astfel de pagini. In casete numerotati voi zilele saptamanii, intr-un colt.

Celelalte pagini cuprind orarul clasei, asezarea elevilor in banci, zilele de nastere, tabel cu numele elevilor si datele importante.

Trucuri pentru o agenda folositoare

*Poate ca v-ar fi de folos sa nu capsati definitiv paginile pentru a putea adauga cate una ori de cate ori aveti nevoie. Am lasat loc in partea stanga a foii pentru sistemul de prindere. Desigur ca voi veti imbogati agenda cu alte documente necesare la scoala: planificarea, spre exemplu.

*Planificati si scrieti cat de putin doriti sau cat aveti timp. O privire de ansamblu va e mereu de folos.

*Notati in avans ideile care va vin. Va fi mai usor peste cateva zile sa reveniti la ele.

*Acordati timp, din cand in cand, cautarilor pe internat sau la biblioteca. Mereu veti descoperi lucruri noi.

 

Sugestii pentru agenda invatatorului?

Daca aveti sugestii, credeti ca mai e nevoie de o pagina anume, lasati un comentariu. Va e utila o agenda landscape sau una portrait?

Va rog nu distribuiti agenda mea fara a mentiona sursa de la care ati primit-o si anume blogul meu. In felul acesta ma ajutati si pe mine pentru a duce vestea mai departe, dar ii ajutati si pe altii care pot gasi pe aici cate ceva folositor.

Poate va e de folos si o planificare pe care sa o completati. O gasiti in articolul de pe blog Planificare blanco .

Ema

10 thoughts on “Agenda invatatorului – pagini de printat”

  1. Aceasta agenda ne este foarte utila noua, cadrelor didactice. Multumesc pentru faptul ca va impartasiti, va impartiti cu materialele pe care le elaborati .Doar o rugaminte, am incercat sa descarc materialul, dar…Agenda incarcata este pentru anul de studiu 2017-2018, daca se poate s-o modificati pentru anul 2018-2019.Multumesc

  2. Buna ziua! As vrea si eu daca se poate sa descarc Agenda mea-pagini de printat, dar nu se primeste nustiu unde, ati putea sa ma ajutati?? Multumesc anticipat! Succese

  3. Bună dimineata! Am descoperit aceasta pagina si sunt foarte multumit!Pentru materialele pe care le-ai postat si la care ai lucrat ne esti de mare ajutor! Iti multumim! O zi plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *